Blog galerie de artă ArtSpace.ro
Respect pentru artă

NOU! Picturi-Cadou de Ziua Îndrăgostiţilor

Publicat de admin la 12 - Ianuarie - 2009

Galeria de artă ArtSpace.ro vă propune drept cadou de Ziua Îndrăgostiţilor o colecţie de tablouri în acuarelă cu flori … un cadou special şi o amintire memorabilă din partea Dumneavoastră pentru persoana iubită.

flori-pentru-tine-371x360 NOU! Picturi-Cadou de Ziua ÎndrăgostiţilorColecţia Flori pentru tine conţine un set de lucrări speciale pentru această sărbătoare, o surpriză romantică şi originală.

Pentru a crea acel moment special de Ziua Îndrăgostiţilor anul acesta vă recomandăm să faceţi cadou multe flori, un buchet de flori vii pentru intensitatea momentului şi un buchet de flori pictate pentru ca acel moment şi acele emoţii să fie imortalizate.

O lucrare cu un buchet de flori este un cadou memorabil pentru persoana iubită şi va aduce aminte de Dumneavoastră ori de câte ori va fi privită de acea persoană specială pe care o iubiţi atât de mult … un buchet de flori în fiecare zi.

Alte articole despre arta...

17 Comentarii pentru “NOU! Picturi-Cadou de Ziua Îndrăgostiţilor”

 1. mihai

  … e o idee interesantă, nu m-am gândit până acum să fac cadou o pictură.

 2. DENYSA

  o idee bina dar chiar nu m-am gandit pana acum la asa ceva.nu stiu……mi se pare prea copilareasca ideea.cred ca ar merita ceva mai bun

 3. DENYSA

  o idee buna dar cred ca ar merita ceva mai bun

 4. BOA

  Este excelenta ideea. O alta idee geniala este oferirea drept cadou persoanei dragi sau prietenului/prietenei un portret-caricatura http://artboa.blogspot.com/ . Zambiti? Am avut o groaza de interesati. Asa ca, va invit.

 5. boa

  La cate chiciuri sunt in magazinele patriei o lucrare originala de caricatura portret este ideala : http://artboa.blogspot.com/
  …si mie mi se va parea copilareasca la 80 de ani…

 6. internet marketing

  Widen your reading scope with using your ipad , iPad ebook apps helps in saving trees and is good for our environment,

 7. Music began playing any time I opened up this blog, so frustrating!

 8. Walter Eggen

  Thx for information.

 9. Cirlene

  sandu si inca ceva Vlada citisem numai ce piliucatible tale, si am ajuns la faza de moldovenism eu chiar nu pot intelege cit de timpit poti fi atunci cind nu poti face asemanarea directa dintre romana si moldoveneasca . Comunistii astia inventeaza limbi, istorii, traditii, si ma mai intreb ce urmeaza? .probabil le-au mai ramas sa inventeze si vreo religie crestina-ortodoxa-modoveneasca, sau si mai bine cum sa ne facem cruce.Si totusi mi-ar fi interesant daca americanii ar sustine ca vorbesc americana, australienii-australiana, noiizeilandezi-nouazeilandeza, si tot asa mai departe toate statele care vorbesc engleza sa numeasca aceasta limba dupa denumirea tarii, atunci ar trebui traducatori pentru toti imparte sa traduca din engleza in limba lor nationala? Mai mare prostie decit cea a limbii, comunistii nu mai pot face. Ride toata lumea de ei.

Lasă un comentariu